CJ Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Crash przeczytaj

+6
Chilli
Hailek
kto to rzelek
Kamiru
Ripcort
Bone Cruszer
10 posters

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Go down

Crash przeczytaj Empty Crash przeczytaj

Pisanie  Bone Cruszer Wto Gru 06, 2011 9:37 pm

Jeżeli Crash nie zacznie sie interesować serwerem to upadnie takie moje zdanie.

Sparking - Mały exp jest, bez bota nikomu sie nie chce. To co zrobił żelek to juz w ogl, musiałeś go nieźle wkurzyć,
teraz każdy ma bota itd. Wracając to expa expisz jeden lvl poł godziny, dajmy na to jest war.. padasz 3 razy i masz 8 lvl w plecy na takim 300 lvl. Co daje 4h expienia w plecy. Enforced duzo nie zmieni. Proponuje exp x2.

Meteor - niby serever do orania, oranie oraniem ale limit fragow jak na server do orania jest za mały rs idzie wbic w ciagu pol godziny. Bez sens. Chary po usuwane po błedzie gry, fakt ze odrobilem to w jeden dzien. Ale to i tak było nie fair.

Prawda taka jeśli sie nie zmieni server padnie. A Ty bedziesz miał po kasie.

A własnie, Norbon daj sie ludziom powypowiadać a nie odrazu zamykasz tematy

Teraz do graczy piszcie co wam sie nie podoba. Jeśli mnie popieracie to to napiszcie może to ruszy szanownego GM. Fakt ma talent nie przeciętny do serwerów opartych na Tibii, ale nie potrafi sie nimi zając, tyle ode mnie.
Sory za błedy pisane na szybko.

Pozdrawiam Bone Cruszer/Sam Serek <-to mój nick ktorym sie normalnie posługuje.

Bone Cruszer

Liczba postów : 9
Data rejestracji : 01/12/2011

Powrót do góry Go down

Crash przeczytaj Empty Re: Crash przeczytaj

Pisanie  Ripcort Wto Gru 06, 2011 10:38 pm

zgadzam sie z bone, na servie jest zajbiscie nudno : albo expisz albo sagi i to wszystko jakies areny,eventy czy cos a tu chuj nic nie ma .....

Ripcort

Liczba postów : 8
Data rejestracji : 27/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Sro Gru 07, 2011 4:56 am

w 100% się zgadzam, jak dalej będziesz szedł w tą stronę i będziesz olewał graczy, to dojdzie do tego, że padną wszystkie twoje serwery...
DBKO2 sam widzisz co się dzieje(albo i nie bo pewnie masz wyjebane co jest z serwerami),
DBKO może i się trzyma ale to też kwestia czasu,
WoNo będzie funkcjonowało do momentu aż ktoś inny nie zrobi czegoś lepszego.

I odpowiedz na pytanie nas wszystkich(twoich "wspomagaczy", że się tak wyrażę) po jakiego chuja robisz następne serwery, chociaż nie masz czasu żeby ogarnąć choć jednego?
(wiem, że i tak nie odpowiesz więc sam Ci to uświadomię)
Zrobiłeś to tylko dla KASY, wszystkich masz w *** nawet na forum nie chce Ci się łaskawie zajrzeć bo masz od tego Szypa i Norbona...

Nic się nie zmieniłeś, i jeszcze ta twoja historyjka odnośnie WoDBo to już całkiem było żałosne, to co Ty zrobiłeś a co HB to wiecie tylko Wy. A z tego co widzę to chyba HB robił więcej od Cb.

Myślałem że DBKO2 będzie HITEM, ale widzę że Warez sie dużo bardziej postarał i dojebał Serwery tak aby przyciągnąć graczy. Mimo restartu(Którego miało nie być) serwery są przeważnie FULL.
Usuń posta bo przecież to czysta prawda...
Kamiru
Kamiru

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie  kto to rzelek Sro Gru 07, 2011 2:31 pm

heh co tam

kto to rzelek

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 07/12/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Hailek Sro Gru 07, 2011 8:42 pm

Nie wiem po co ma sie tym interesowac? Tu nic nie pomoze, nawet jesli byl by 24/7 h na serwerze.
Ten projekt poprostu nie przypadl ludziom do gustu na "dłuższa metę" Smile
Tu nic nie pomoze, no niestety ;p

Własnie ja proponuje totalne olanie tego serva gdyz nie jest jakis rozchwytywany, uwielbiany i obelgany przez liczbe graczy ^^

Hailek

Liczba postów : 7
Data rejestracji : 01/12/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Chilli Pią Gru 09, 2011 10:31 am

Ja wam powiem tak gram dlugo na serverach crasha jego zapal do pilnowania servera trwa ok miesiaca moze dwuch xd wiec nie miejcie pretensji robta co chceta nad update pracuja... w sumie update nie bedzie jezeli jacolosowi nie bedize sie chcialo grzebac w skryptach wiec tutaj do crasha tez pretensji nie mozecie miec bo skrypterem nie jest druga sprawa grafiki do update robi norbon robi je ale robinie grafiki jedna po drugiej nie jest proste wiec ze tak sie wyraze przestancie peirdolic jak nie macie pojecia o robicie jaka ktos wklada w server to ze crasha nie ma servie nie znacyz ze nic nie robic bo z pewnych zrodel wiem ze robi nowe expy dla paccow ;>
Chilli
Chilli

Liczba postów : 13
Data rejestracji : 29/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  ShinePl Pią Gru 09, 2011 1:02 pm

niech sie wono zajmie

za czasow katon bylo duzo lepiej, jak ci sie nie chce to pokarz ze niezalerzy ci na kasie i je usun

proste!!!

ShinePl

Liczba postów : 61
Data rejestracji : 29/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Crash Pią Gru 09, 2011 6:04 pm

nom, prawda trzeba coś z tym zrobić w końcu
Tylko mam taki problem że jak chcę cokolwiek zrobić/zmienić to często muszę czekać tydzień aż Jacolos się łaskawie pojawi.
Crash
Crash

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie  Michu Pią Gru 09, 2011 7:51 pm

TY NIC NIE ROBISZ I CZEKASZ TYLKO NA HAJS. dbko2 dobrze sie sprzedalo tylko to ty wszystko spierdoliles, jakbys zrobil tak jak obiecywales update raz w miesiacu, eventy itd nikt by ci nie odszedl, ale dales jakiegos meteora z dupy nie zajmowales sie sparkingiem nie naparawiales bugow i masz oto efekty. jedyne rozwiazanie jesli chcesz miec czyste sumienie to wylacz wszystko w pizdu i nie zajmuj sie tym, projekty robisz dobrze(poczatki) pozniej pazernosc cie pograza i prosze nie mow mi tu smutow, ze dedyki utrzymujesz i ze z wlasnej kieszeni doplacasz bo ci nie uwierze, a ile idzie z tego kasy to troche wiem, takze crash spojrz w lustro i powiedz sobie, ze jestes pazera i wyludzasz od ludzi pieniadze na utrzymanie serverow ktorymi sie nie zajmujesz, a wszystkim obiecujesz cos innego, zastanow sie nad tym. dodam jeszcze, ze zamiast robic 3 projekty zrob jeden, a dobrze zajmuj sie nim i go ogarnij, a nie pazera online, elo!!!

to byla wskazowka odemnie dla ciebie, ja osobiscie juz na twoje servy nie zawitam, bo po mojemu sie nie zmienisz, ale to juz twoja w tym glowa co zrobisz zeby nie jebnely wszystkie twoje dbka jol

Michu

Liczba postów : 9

Powrót do góry Go down

Pisanie  Norbon Nie Gru 11, 2011 11:28 am

Wszystko bedzie ogarniete... Niebawem.

~~
Norbon
Norbon

Liczba postów : 55