CJ Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Prezent od Crash's!

+2
Macienty
Kamiru
6 posters

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Go down

Prezent od Crash's! Empty Prezent od Crash's!

Pisanie  Kamiru Sro Gru 21, 2011 8:46 am

Prezent od Crash's! 86976589576514011627
Jak zobaczyłem to dzisiaj to mnie WKURWIŁO!
Za to, że kupowaliśmy PACC i inne dogodności z sms shop'u Crash daje nam prezent na Święta w postaci Restartu Charów!
JESTEŚ NIE PORZĄDKU PANIE CRASH'U WZGLĘDEM GRACZY KTÓRZY MIMO MAŁEJ LICZBY OSÓB ONLINE NADAL GRALI I WBIJALI TE JEBANE LEVELE. ROBISZ RESTART BO Z WŁASNEJ WINY ZANIEDBAŁEŚ SERWER CO W SKUTKACH PRZYNIOSŁO MAŁĄ LICZBĘ GRACZY ONLINE! I NADAL TWIERDZĘ, ŻE ZROBIŁEŚ TEN SERWER TYLKO PO TO BY ZAPEŁNIĆ SWÓJ PORTFEL.
Zapytam w ten sposób: MOSZ TY ŚWINIO ROZUM?!

Koniec Imprezy Dziękuje Dobranoc.(Dla innych graczy którzy się ze mną nie zgodzą: Mam nieduży lvl, bo 140 i restart byłby mi na rękę ale to jest absurd. Crash robi wszystko pod siebie i MA NAS GRACZY KTÓRZY GO W PEWNYM SENSIE "UTRZYMUJĄ" TOTALNIE W DUPIE!
Kamiru
Kamiru

Liczba postów : 30
Data rejestracji : 27/11/2011

Powrót do góry Go down

Prezent od Crash's! Empty Re: Prezent od Crash's!

Pisanie  Macienty Sro Gru 21, 2011 1:24 pm

Skro już jesteś nobkiem i wydałes kasę to coś ci uświadomie pro gamerze: ma być reset postaci a nie reset kont haxie. Czyli: Konta zostaną wraz z paccem i sms shopem a usunięte zostaną tylko postacie. W skrócie:Pieniądze twojej mamy na pacca nie poszły na marne...
Macienty
Macienty

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Sro Gru 21, 2011 2:21 pm

Macienty napisał:Skro już jesteś nobkiem i wydałes kasę to coś ci uświadomie pro gamerze: ma być reset postaci a nie reset kont haxie. Czyli: Konta zostaną wraz z paccem i sms shopem a usunięte zostaną tylko postacie. W skrócie:Pieniądze twojej mamy na pacca nie poszły na marne...

Ty jesteś ślepy, nienormalny czy jaki?! Chyba nie zrozumiałeś przesłania tego postu bo po prostu jest on dla Ciebie zbyt inteligentny. Jak Mama czy tam ktoś pomoże Ci "rozgryźć" przesłanie tego postu to się zgłoś. Bo jak na razie to nie masz o czym mówić...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sogikochi Sro Gru 21, 2011 2:57 pm

.

Ostatnio zmieniony przez Sogikochi dnia Sro Gru 21, 2011 3:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Sogikochi
Sogikochi

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 30/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Sro Gru 21, 2011 3:33 pm

Sogikochi napisał:Zgadzam się w 100%.
Imo Crash powinien dać pacc wszystkim którzy kupili go przed resem. Tak byłoby uczciwiej.

Kurwa następny tłuk...

Motywem przewodnim 1 postu jest to, że Crash robi reset charów(konta z paccem i bez pozostaną w bzie danych). Tym którzy przestali grać już jakiś czas temu to wisi i na nowo będą BOCIĆ, wstawiam się za graczami którzy tak jak Ja grali gdy była mała ilość osób i męczyli się wbijaniem expa.

Przykład dla niedorozwojów :
Pan Kowalski który grał 2-3 tyg. temu wybocił lvl patrzy a tu reset i znowu kolejna szansa na wybicie się z levelem przez bocenie.
Pan Nowak nie przejmował się tym, że gra mała ilość osób i ręcznie wbijał lvl, żeby mógł "kiedyś" gdy wrócą H LVL nawiązać z nimi walkę...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  mamrotka10 Sro Gru 21, 2011 3:56 pm

ohoho to sie nameczyli naprawde wbiajjac te lvle -.- bot i tyle.. i exp x 3 jeszcze. 400 to 2 dni bocenia. cos tak mi sie wydaje max 3.. a to ze ty masz 140 lvl to swiadczy tylko o tym ze jestes w tych 1% graczy co nie uzywaja bota bo niechca albo poprosyu nie potrafia -.- a jezeli chcesz pograc to nie graj na crasha servach bo chujowo na tym wyjdziesz za kazdym razem ;]

mamrotka10

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Sro Gru 21, 2011 4:06 pm

@UP
Bot według mnie to nie zawsze zło. Tylko wkurwia mnie jak mnie banują a reszty wgl nie sprawdzają albo dają im bocić.
I masz rację granie na serwerach Crash'a to istna głupota, od czasu WoDBo upłynęło trochę czasu i myślałem, że się zmienił ale widać na daremno łudziłem się tym Ja i inni gracze...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Macienty Sro Gru 21, 2011 4:31 pm

Kamiru napisał:
Macienty napisał:Skro już jesteś nobkiem i wydałes kasę to coś ci uświadomie pro gamerze: ma być reset postaci a nie reset kont haxie. Czyli: Konta zostaną wraz z paccem i sms shopem a usunięte zostaną tylko postacie. W skrócie:Pieniądze twojej mamy na pacca nie poszły na marne...

Ty jesteś ślepy, nienormalny czy jaki?! Chyba nie zrozumiałeś przesłania tego postu bo po prostu jest on dla Ciebie zbyt inteligentny. Jak Mama czy tam ktoś pomoże Ci "rozgryźć" przesłanie tego postu to się zgłoś. Bo jak na razie to nie masz o czym mówić...
widocznie to ty minusie nie zrozumiałeś mnie ;/
Macienty
Macienty

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sephior Sro Gru 21, 2011 7:08 pm

Nie no jak wy na to wpadliście że Crash ma was w dupie xD.

Sephior

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Czw Gru 22, 2011 12:12 pm

Macienty napisał:
Kamiru napisał:

Ty jesteś NIEDOROZWOJEM, pierwszy raz widzę takiego kogoś...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Macienty Czw Gru 22, 2011 1:15 pm

Kamiru napisał:
Macienty napisał:
Kamiru napisał:

Ty jesteś NIEDOROZWOJEM, pierwszy raz widzę takiego kogoś...
"takiego kogoś"? a może: "kogoś takiego" Niedorozwinięty niepojętny analfabeta :/ idź stąd bo śmierdzisz rybą Smile alien
Macienty
Macienty

Powrót do góry Go down

Pisanie  Norbon Czw Gru 22, 2011 1:36 pm

Zamykam, bez sensowy spam..

Masz racje, prezent fajny, znam ludzi ktorzy mieli po 400lvl i jakoś nic nie piszą ; ) . Reset moze nie byl najlepsza paczka na swieta, ale niestety.. Chyba DBKO2 na prawde nikomu nie wpadlo w oko ;D ...

Zamykam~~
Norbon
Norbon

Liczba postów : 55

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Pozwolenia na tym forum: