CJ Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ?

3 posters

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Go down

OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ? Empty OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ?

Pisanie  Zimal Pią Gru 02, 2011 1:07 pm

JA mowilem ze Manhunt to jebany bug na dbko Razz.. pojawil sie z nikad.. zrobil lvl i zaczal sie rzadzic... teraz jeszcze popsul serva Very Happy.. nie no zartuje.. ale to chyba jakis zarcik maly co ?? serv upadl.. chuj wie co sie stalo.. jedno pierdolniecie i nie ma Razz... a Crash chce otwierac next serva a dobrze nie zajal sie pierwszym Very Happy... BRAWo....

Zimal

Liczba postów : 9
Data rejestracji : 02/12/2011

Powrót do góry Go down

OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ? Empty Re: OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ?

Pisanie  Sloow Pią Gru 02, 2011 1:45 pm

Shenron daje 50 lvli, skonczyli sagi to maja. Tylko ze byl zbugowany

Sloow

Liczba postów : 33
Data rejestracji : 28/11/2011

Powrót do góry Go down

OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ? Empty Re: OMG Crash?? Wtf?? Manhunt?? Pijany mistrz? Wtf?? << 50 lvl 1 noc ?

Pisanie  Manhunt Pią Gru 02, 2011 1:47 pm

Taa, ja mam...

Manhunt

Liczba postów : 22
Data rejestracji : 27/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Pozwolenia na tym forum: