Ludność
+7
Boogy
Ripcort
Crash
Sloow
Chilli
Nakesek
Manhunt
11 posters
Ludność
Na dbko2 ostatnimi czasy wszyscy przestają grać nie wiem czym to jest spowodowane, ale chyba czas najwyższy coś z tym zrobić, bo w godzinach szczytu 15-16 gra 50 osób...
Manhunt- Liczba postów : 22
Data rejestracji : 27/11/2011
Re: Ludność
ja to ujme tak kto chce to gra kto nie to nie gra a exp i tak jest duzy
Chilli- Liczba postów : 13
Data rejestracji : 29/11/2011
To nie kwestia expa tylko tego ze server jest malo urozmaicony. Poza nowatorskim pomyslem ras i profesji to tak naprawde nie ma tu nic zachwycajacego. Sagi takie sobie, mapa kwadratowa i bez zadnych dodatkow, no gdzie niegdzie jest drzewo, to juz cos... Czego wy sie spodziewacie ze bedzie 150 osob gralo ? Teraz gra tylko topka tak naprawde bo sie warujemy i kilka low lvl bo gra...
Sloow- Liczba postów : 33
Data rejestracji : 28/11/2011
A moim zdaniem dlatego że boty dostają bany.
I druga sprawa, mało kto chce grać na low rate.
Crash- Liczba postów : 16
to crash zwieksz exp 2 krotnie, a nawet to chyba nic nie da, po prostu sa nudy......
jakies eventy zrobic lub nowe skrypty ze co jakis czas np. west city jest atakowane przez jakies potworki.....
jeszcze jeśli chodzi o te kule dragon ball niech czesciej spadaja ....
zmniejsz hp potworow na sagach kosztem ich dmg (wiecej niech bija ale bez przesady);p
jakies eventy zrobic lub nowe skrypty ze co jakis czas np. west city jest atakowane przez jakies potworki.....
jeszcze jeśli chodzi o te kule dragon ball niech czesciej spadaja ....
zmniejsz hp potworow na sagach kosztem ich dmg (wiecej niech bija ale bez przesady);p
Ripcort- Liczba postów : 8
jest kilka powodow tak malej frekwencji na serverze, po 1 powinienes zrobic skrypt polegajacy na tym ze poki ktos nie wbije 200 to postac o 100-150 lvli wiecej nie moze go bic bo to troszke przesada jak 300 lvle sciagaja 150 na jednego cepa, po 2 ta gra poprostu robi sie nudna, w kolko te same expy, niezbyt duzo ciekawych questow, moim zdaniem powinienes poswiecic troszke czasu na nowego update i nie zapowiadac go zanim nie dopracujesz wszystkiego na 100%. To jest tylko moja sugestia, ale pewnie nie tylko ja tak mysle. PEACE
Boogy- Liczba postów : 1
moim zdaniem exp i tak jest za duzy.. jezeli by zwiekrzyli to za 2 - 3 tyg by jeszcze mniej ludzi gralo niz teraz. a crash ma racje ze mniej ludzi jest bo jest sporo banow ;d
mamrotka10- Liczba postów : 16
No dobra, gra mniej ludzi bo dużo banów, jednakże pytanie brzmi:
Dlaczego nikt nie chce ręcznie expić?
Dlaczego nikt nie chce ręcznie expić?
kurviq- Liczba postów : 9
moim zdaniem kto raz uzyl bota to juz nie przestanie uzywac. bo zobaczy ze z botem jest duzo lepiej ;s a na expienie samemu strata czasu xd
mamrotka10- Liczba postów : 16
Crash napisał:A moim zdaniem dlatego że boty dostają bany.
Osobiście lubie Low Rate jak cały mój team, boty były, są i będą. Powinieneś postarać się o jakiś dobry Anty-Bot system, bo Norbon nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego sam...
Kamiru- Liczba postów : 30
Crash napisał:A moim zdaniem dlatego że boty dostają bany.
Mowiles ze nie bedzie h-rate -.-
zjeb dbko2 jak suitonem wono i dbko
ShinePl- Liczba postów : 61
Data rejestracji : 29/11/2011
Pozwolenia na tym forum: