Jakis Update moze?
3 posters
Jakis Update moze?
Witam Crash przydal by sie jakis update w Dbko wiem ze jestes zajety dbko2 noo ale coz musisz tez ogarnac dbko...
Nie wiem Jakbys mial czas zajmij sie Dbko bo to tylko ci wyszlo.... Nie liczac Wodbo
Nie wiem Jakbys mial czas zajmij sie Dbko bo to tylko ci wyszlo.... Nie liczac Wodbo
Mokate- Liczba postów : 44
Data rejestracji : 27/11/2011
Re: Jakis Update moze?
Najbardziej potrzebny jest balans postaci. Człowiek chce pograć Tenshinem ale nie może, bo ma tak mało hp, że poezja.
Macienty- Liczba postów : 31
Zgadzam sie No ale tez po patrz na rebie jest Bukujutsu down oraz skrzynki na buu... Hmm klonowanie itemow oraz bug na Rs.. jest tez 100000000 mln innych powodow ktore mogly by byc naprawione i zeby byl Update...
Noo ale Crash musial sie zajac wono ktore schodzi na psy oraz teraz dbko2 a nie stare dobre dbko xd!
CRASH MY CHCEMY UPA !
Noo ale Crash musial sie zajac wono ktore schodzi na psy oraz teraz dbko2 a nie stare dobre dbko xd!
CRASH MY CHCEMY UPA !
Mokate- Liczba postów : 44
Sam jest i robi 3 serwery i myśli, że je ogarnie. Kurwa przejrzyj na oczy gościu! Sam nie ogarniesz 3 serwerów... A swoją drogą jakbyś czasami coś napisał na forum DBKO a nie cały czas DBKO2 to byłoby dobrze.
Macienty- Liczba postów : 31
Jakby nie patrzeć, DBKO2 być lepsze niż DBKO. DBKO2 grać wy, a jak nie grać to umierać z ręka Crash. Wysyłać PACC. Jak nie wysyłać Pacc to umierać z ręka Crash.
Pozdrawiać.
Pozdrawiać.
Hitsu551- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 14/12/2011
Pozwolenia na tym forum: