"Ogarnięcie serwera"
+3
Nacipany
Anakin Skywalker
Macienty
7 posters
"Ogarnięcie serwera"
Crash... Czy nie żal ci tych którzy napchali Ci kieszenie forsą? Ty w zamian zjebałeś cały serwer i zostawiłeś go bez opieki. Jeżeli już zapowiadasz, że będzie cały czas admin online to powiedz kto? Szypu? Jebłem... Ty? Nie zabijaj.
Jeżeli znów masz robić gówno, i potem znowu res to wiesz co? Lepiej usiądź na swojej tłustej dupie i nic nie rób...
Jeżeli znów masz robić gówno, i potem znowu res to wiesz co? Lepiej usiądź na swojej tłustej dupie i nic nie rób...
Macienty- Liczba postów : 31
Data rejestracji : 27/11/2011
Re: "Ogarnięcie serwera"
tak a ja jestem bardzo ciekawy co z tymi co mieli pacc itp albo pkt w sms shopie...
Anakin Skywalker- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 19/12/2011
Mam nadzieje ze pacc i pkt zostana z acc bo to tylko reset postaci konta powinny zostac.
Co do admina tez mam nadzieje ze Norbon awansuje na ta pozycje.
Pzdr Primo.
Co do admina tez mam nadzieje ze Norbon awansuje na ta pozycje.
Pzdr Primo.
Nacipany- Liczba postów : 12
Data rejestracji : 03/12/2011
Uff... W końcu prawdziwe oblicze Crasha na jego avatarze. I tak zostawił bez opieki. Kurwa chłopie pomyśl. Na forum i w grze raz na ruskie święta, nawet na DBKO i Wono, Update? AHhAHAHAHHAHAHHAHAHAHA. Crash nie wie, że istnieje forum DBKO i WoNO! Dla niego zajmowanie się serwerem to dostawanie w ryj w swojej dzielnicy, i robienie resetów co miesiąc i w newsach pisać, że gramy na serio i w ogóle, że koniec z niepotrzebnymi resetami. Za miesiąc w niedzielę pisze, że maszyna była zła, a za tydzień napisze, że reset bo śnieg spadł i musiał wgrać śnieg w miastach...
@up
Myslisz sie.. Racja, nic nie robil a to dlatego, że czekał na Jacolos'a I nie myl pojec, ze server byl nie dbany, bo ja o niego dbalem jak o swą dupe.. Takze od Sparking'a won ; ] . Mozesz sie jedynie doczepic o Update ; ) .
Norbon ~~
Myslisz sie.. Racja, nic nie robil a to dlatego, że czekał na Jacolos'a I nie myl pojec, ze server byl nie dbany, bo ja o niego dbalem jak o swą dupe.. Takze od Sparking'a won ; ] . Mozesz sie jedynie doczepic o Update ; ) .
Norbon ~~
Norbon- Liczba postów : 55
Może za surowo Cię oceniłem... Btw. jeżeli masz kontakt z Crashem powiedz mu, że Jacolos ma własnego OTS`a ;/. A Crash jeżeli sam nie potrafi nic zrobić to niech nie zakłada 3 serwerów...
Norbon do Ciebie mam pytanie. Powiedz co rozumiesz przez opiekę servera?? Bo ani się nie logowałeś ani nic grało po 11-13 graczy z czego 10 to były boty. Zero pomocy nawet nie było Cie jak namierzyć.
A co do reszty. Weźcie wy się w końcu czymś zajmijcie. Siedzicie na tym kompie i tylko na forum dbko2 crash taki crash sraki nie robi tego robi to. Przestańcie sapać i dajcie mu pracować a nie tylko wymagać więcej i więcej. Skoro wam nie pasuje że ma z tego kasę to po chuj kupujecie pacc?? Nie rozumiem was kompletnie. Nie chce się podlizać Crashowi czy Norbonowi bo nie o to chodzi. Też mnie wkurwiają pewne rzeczy ale niektóre lepiej zachować dla siebie niż spamować forum.
A co do reszty. Weźcie wy się w końcu czymś zajmijcie. Siedzicie na tym kompie i tylko na forum dbko2 crash taki crash sraki nie robi tego robi to. Przestańcie sapać i dajcie mu pracować a nie tylko wymagać więcej i więcej. Skoro wam nie pasuje że ma z tego kasę to po chuj kupujecie pacc?? Nie rozumiem was kompletnie. Nie chce się podlizać Crashowi czy Norbonowi bo nie o to chodzi. Też mnie wkurwiają pewne rzeczy ale niektóre lepiej zachować dla siebie niż spamować forum.
Co rozumiem ? Naprzyklad to, ze sprawdzalem caly czas boty, tak wiem.. bocili owszem dawlem tylko Notki + Kicki, bo az bylo zal banowac.. Nawet jak liczba graczy siegała 4-5 to wszedlem zobaczyc.. I nie gadaj, ze nie . Ci co grali w tej czolowej 5-tce to mogą Ci smialo potwierdzic, np. Balti Czy tez Primo a nawet Freeqer, bo oni grali do konca ; ) . Moja glowna rolą bylo spr. botów, teraz moze sie to zmieni ; ) . Próbowalem robic eventy, rozne konkursy, ale i tak to nie pomoglo.. mimo tego ja oceniam swoja prace na BDB ... Ty to mozesz inaczej wziasc ; ) .
Norbon- Liczba postów : 55
A wy mi lepiej kurwa powiedzcie czemu na dbko1 jest ciagle 150/150
Hailek- Liczba postów : 7
Data rejestracji : 01/12/2011
Norbon jak szkoda było banować?? bot to bot ban się należy. Ja nie będę Cie oceniał bo to nie moje zadanie ale było dobrze.
norbon a jak gralo 70 osob to nie bylo ci szkoda banowac ludzi z naszego teamu, ale tych ktorych znasz dawales potem notki, o tych eventach co robiles to nie wspomne, bylem na jednym evencie wiedza o db wygralem go, niby glowna nagroda 6kk, tylko ze to nie bylo tak ze dal mi 6kk, tylko postawil moba ktorego musialem bic z 30min-1h to az mi sie odechcialo bo na expie mialem po 10kk xd
Michu- Liczba postów : 9
Michu tylko ze on nie mial komendy zeby dac Ci tego expa... Coz sie przyjebaliscie Norbona dobrze wykonywal swoja prace i tyle ...
Nacipany- Liczba postów : 12
Data rejestracji : 03/12/2011
Ja nic nie bd oceniał bo tak naprawde jak by Crashowi nic sie nie chciało to by nawet update nie robił wogole ale robi...
Tenzo- Liczba postów : 15
Data rejestracji : 11/12/2011
Kurwa jakie update kolego? Zrobił update przez 1szy tydzień dbko2 i spokój. Widzę, że dla Cb i dla niego update to to samo co res charów...
Pozwolenia na tym forum: