najwazniejsze dbko2 a co z dbko?
+2
kurviq
Mokate
6 posters
najwazniejsze dbko2 a co z dbko?
Crash dlaczego zaden z administracji nie odpisuje na dziale dla DBKO? tylko wszyscy na DBKO2?
Szypa nie ma i kto jest aby go zastapic? NIKT... Server zaczal botcic znowu i jak szypu wroci to zapewne polowa przestanie ale i tak wybotca 400 przedzej niz on lognie...
a druga sprawa Czekam na punkty 6 Dni Jestem tak Wkurrr za przeproszeniem...
mnie to wali ze jacolos musi to za akceptowac bierz i zadzwon do niego .. a nie bo ty wolisz crashu Dbko2 nie masz
czasu na dbko wgl ostatnio dbko zeszlo na psy ... Daj cie mi moje punkty ile to musze czekac jeszcze OMFG
Szypa nie ma i kto jest aby go zastapic? NIKT... Server zaczal botcic znowu i jak szypu wroci to zapewne polowa przestanie ale i tak wybotca 400 przedzej niz on lognie...
a druga sprawa Czekam na punkty 6 Dni Jestem tak Wkurrr za przeproszeniem...
mnie to wali ze jacolos musi to za akceptowac bierz i zadzwon do niego .. a nie bo ty wolisz crashu Dbko2 nie masz
czasu na dbko wgl ostatnio dbko zeszlo na psy ... Daj cie mi moje punkty ile to musze czekac jeszcze OMFG
Mokate- Liczba postów : 44
Data rejestracji : 27/11/2011
Re: najwazniejsze dbko2 a co z dbko?
To zacznij grać na Dbko2 :f
kurviq- Liczba postów : 9
Nieee Huehue -.- Dbko2 Jest Zjebane lolz
@up
Zjebane?! Bo nie zagrałeś, wolisz grać ciągle tymi samymi oklepanymi schematami danej profki...
Zjebane?! Bo nie zagrałeś, wolisz grać ciągle tymi samymi oklepanymi schematami danej profki...
Kamiru- Liczba postów : 30
zagralem wbile z 40 lvl i sie znudzilo nie lubie takiego stylu Gry wiec przepraszam
:] fajnie czyli noobek.
Dbko może jest fajne kox elo ale ile można grać ciągle w to samo wbijasz lvl pacc, pk kurwa i tak chuj nastepna postac bo tamta się znudziłą
a DBKO2 jest swierze nie masz 10..... postaci tylko rasy i każdy wygląda inaczej .........................
nie bd pisał więcej każdy gra w to co lubi.
Dbko może jest fajne kox elo ale ile można grać ciągle w to samo wbijasz lvl pacc, pk kurwa i tak chuj nastepna postac bo tamta się znudziłą
a DBKO2 jest swierze nie masz 10..... postaci tylko rasy i każdy wygląda inaczej .........................
nie bd pisał więcej każdy gra w to co lubi.
Tenzo- Liczba postów : 15
Data rejestracji : 11/12/2011
DBKO w kosz. DBKO2 na góra.
Hitsu551- Liczba postów : 18
Data rejestracji : 14/12/2011
Similar topics
» dbko2 ip stronka?
» mam pytanie do zarzadcy gry dbko2 another story
» Dbko na psy ?? :o
» Mikolaj na Dbko
» Metero aka Dbko