pora cos z tym zrobic
+2
Hailek
Nakesek
6 posters
pora cos z tym zrobic
crash na servie gra coraz mniej osób proponuje zwiększyć exp cala topka gra na bocie i oni mają wyjebane czy jest mały lub duży exp a gracze którzy nie mają bota przestają grac bo za długo wbija się lvl a gracze którzy mają bota dostają bana i tez przestają grac dlatego jak zwiększysz expa będzie grało dużo więcej osób ponieważ gracze bez bota zaczną grac i będą wbijać w miarę szybko lvl i wreszcie coś będzie się dziać na servie bo tera jest 50 osób online i z tych 50 to połowa boterów 0 warów
Nakesek- Liczba postów : 14
Data rejestracji : 27/11/2011
Re: pora cos z tym zrobic
No niestety server upadł. A szkoda, wielka szkoda.. Bo ja tego bardzo żałuję bo nie wyglądało to źle
Nie wiem czy jest jakiś ratunek dla servera, po prostu ten typ nie przypada większości do gustu.
I TYLE- Exp raczej nie pomoże, no ale spróbować można, chociaż wątpie bez ryzyka nie ma zysku..
Nie wiem czy jest jakiś ratunek dla servera, po prostu ten typ nie przypada większości do gustu.
I TYLE- Exp raczej nie pomoże, no ale spróbować można, chociaż wątpie bez ryzyka nie ma zysku..
Hailek- Liczba postów : 7
Data rejestracji : 01/12/2011
Jestescie zjebani. Jak expi sie szybko, naprawde szybko... W jeden dzien mozna spokojnie nabic 20-25 lvli. To co wy kurwa chcecie?? W jeden dzien od 200 do 300 ? pojebalo was ?
Sloow- Liczba postów : 33
Data rejestracji : 28/11/2011
Według mnie, tu nie chodzi o to, że exp jest za wolny, tylko o to, że jest zbyt nudny i monotonny. Wiadomo - wszędzie trzeba się pomęczyć, żeby coś osiągnąć. Tyle, że gracze odchodzą właśnie przez to, ile jest botów. Do 150 lvl'a grałem bez bota, ale później stwierdziłem, że nie ma sensu się męczyć z wbijaniem lvl'a, skoro ktoś wystawił bota na nocke i praktycznie już mnie wyciął. Na dodatek jest za mało expowisk, boty są na nich porozmieszczane to low lvl'e gdzie mają expić? Prosta sprawa, trzeba wziąć się za jakieś urozmaicenia i więcej expowisk.
szpara- Liczba postów : 4
Jak chcesz wiekszy exp, to idz na inny serwer z wiekszym expem
Zajc- Liczba postów : 27
Umiesz czytać pajacu? Jest tam coś o większym expie? czy o urozmaiceniu go? Exp rate mi się bardzo podoba.
On nie pisal do Ciebie tylko do tych wyzej
To kurewsko się nie wbił w opowiednie miejsce, ale skoro tak to zwracam honor.
Szpara Zamknij Pysk. Jak nie weisz do kogo pisze, to sie nie odzywaj a najlepiej opusc budynek.
Szpara jest kretynem.
Jak chcecie wiekszy exp, to wypad na innego serwa.
Szpara jest kretynem.
Jak chcecie wiekszy exp, to wypad na innego serwa.
Z kolegami w swoim wieku możesz tak rozmawiać. Żegnam.
wyzywajcie sie na priv a nie tu sloow 25lvl dziennie to ty chyba na bocie wbijasz bo ręcznie to byś nawet 5 nie wbił
Mowie jaki jest fakt ! ludzie wbijaja po 25 lvli a to jest strasznie duzo. A jak masz z tym taki problem to nawet na tym forum masz link do bota wiec masz rozwiazanie
i co twoim zdaniem fajnie się tera gra każdy kurwa botuje 0 warów i na chuj ci taka gra tak to był by duży exp duże lvl i by się napierdalali a nie stypa w chuj jest na tym servie a żeby wbić te 25lvl to trzeba 10h na bocie expic a wyobraź se 10h ręcznie bez bota za chuja byś nie wbił dlatego powinien być większy exp
A wbiles 300 zeby zaczac sie warowac?
ta mam 300lvl namka i 244 saiyan fighter i 210 wonder
Bylyby wary ale ludzie poodchodzili i dobrze o tym wiesz. I to poodchodzili ludzie ktorzy napierdalali po te 25 lvli dziennie przypominam... Bo tu jest zmula, nie ma expow nie ma nic. I to nie wina botow ani expa tylko wypuszczenia servera ktory byl w polowie prac.
Sloow napisał:Bylyby wary ale ludzie poodchodzili i dobrze o tym wiesz. I to poodchodzili ludzie ktorzy napierdalali po te 25 lvli dziennie przypominam... Bo tu jest zmula, nie ma expow nie ma nic. I to nie wina botow ani expa tylko wypuszczenia servera ktory byl w polowie prac.
Nie wiem, pogubiłem się już. Mam rozumieć, że to Ty jesteś twórcą DBKO2 bo twierdzisz, że został wydany w połowie prac, a jeśli tak to oświeć nas wszystkich czego zapomniałeś dodać? Skryptów, Mapy czy czegoś innego co ma istotne znaczenie?
Kamiru- Liczba postów : 30
Ty jestes naprawde takim kretynem czy o co Ci chodzi ? Wbiles chociaz 200 lvl ? Bo jak nie to wez zamilcz. Jak Crash wypuscil server to polowa statow dla poszczegolnych profesjii nie dzialala. To raz, mape do tej pory mozna zwiedzic w godzine, to dwa. Co chwila trzeba bylo cos poprawiac bo to pvp bylo zle zrobione to jakis spell za mocny, to jakis spell za slaby, to gdzies jest jakis krytyczny bug jak z shenronem ? To jest wedlug Ciebie server skonczony ? Nie dla mnie to jest wypuszczony server w polowie prac na zasadzie co ma byc to bedzie w trakcie sie dopracuje. Chyba takie rzeczy widac odrazu a ty mi probujesz dogryzc. Najpierw sie zastanow potem dopiero cos pisz
Pozwolenia na tym forum: