CJ Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

zrob cos z botami

+3
Street'fighter
Norbon
Ripcort
7 posters

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Go down

zrob cos z botami Empty zrob cos z botami

Pisanie  Ripcort Czw Gru 01, 2011 9:35 pm

nawet jesli tera gra jakie 50-70 osob to wieksza polowa to boty, nawet jesli siedza przed kompem.... ogarnijcie ich bo jak narazie widze norbon olewa sprawe i nie wbija na server ..... i nie ma byc ze za bot ban na 7 dni odrazu delete bo wyboci sobie 200 i potem moze se nim grac .......

Ripcort

Liczba postów : 8
Data rejestracji : 27/11/2011

Powrót do góry Go down

zrob cos z botami Empty Re: zrob cos z botami

Pisanie  Norbon Czw Gru 01, 2011 10:21 pm

Jak mi sie podobaja takie slowa, ze Norbon to olewa ...

Ty jestes ***** ?! Przeciez dziennie wchodze po kilka razy na bannera i sprawdzam ludzi po xx razy ! Niektorzy nawet sie dziwia, ze ta czesto wiec wez mi tu nie pindol ze olewam sprawe ! Zobacz na account ile jest banów, za bota i zobacz sobie, ze codziennie dochodza. Wiec nadal myslisz, ze olewam sprawe ? Na parwde szkoda, ale to szkoda moich cennych slow na ciebie . Skoro nie wiesz jak wykonuje swoja prace t osie zamknij, ok ? ...

Zalosne ...
Norbon
Norbon

Liczba postów : 55

Powrót do góry Go down

Pisanie  Street'fighter Pią Gru 02, 2011 7:51 am

Tak zalosne banowac all zaraz NIKT GRAC NIE BEDZIE

Street'fighter

Liczba postów : 1
Data rejestracji : 01/12/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  mamrotka10 Pią Gru 02, 2011 10:12 am

typie pomysl troche zanim cos napiszesz chuj z tego ze polowa to boty. skoro siedze przed kompem i odpisza jak norbon sie pojawi to nie ma powodow zeby dawac bana za bota nawet jak jest w 100 % pewny ze jechal na bocie. jak mu odrazu odpisze to nie da bana proste... a jezeli tak bardzo sie domagasz tych banow to bedziesz niedlugo sam gral z kilkoma 10 lvlami co nie boca bedzie po 10 osob online w godzinach szczytu. powodzenia

mamrotka10

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Pią Gru 02, 2011 12:25 pm

Post nie na miejscu, Norbon banuje i sprawdza graczy, ale często ignoruje wiadomości graczy którzy chcą grać uczciwie i "podpierdalają" osoby bocące.
Kamiru
Kamiru

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sloow Pią Gru 02, 2011 12:33 pm

Bo jak zbanuje wszystkich to nikt nie bedzie gral ?

Sloow

Liczba postów : 33
Data rejestracji : 28/11/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Pią Gru 02, 2011 12:57 pm

Sloow napisał:Bo jak zbanuje wszystkich to nikt nie bedzie gral ?

To na chuj bocicie?
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Zimal Pią Gru 02, 2011 1:10 pm

co do botow nie mam nic przeciwko jesli ktos siedzi przy kompie w tym czasie.. z jednej prostej przyczyny... jest przy kompie... robi cos.. patrzy na tego bota.. chuj ze sie uczy/ oglada film/ slucha muzyki/ gotuje Razz... rozni ludzie maja rozne priorytety i z czego innego maja satysfakcje.. chcesz graj recznie jesli masz z tego satysfakcje.. grajac na 200 lvl wbijajac 1 lvl na pol godziny Razz... baw sie dobrze Smile... gram na bocie mowie jasno i smiale.. ale nie zostawiam bota na nocki.. nie zostawiam bota jak wychodze z chaty... bota mam wtedy kiedy korzystam sam osobiscie z kompa... proste...

Zimal

Liczba postów : 9
Data rejestracji : 02/12/2011

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Pią Gru 02, 2011 1:39 pm

co do botow nie mam nic przeciwko jesli ktos siedzi przy kompie w tym czasie.. z jednej prostej przyczyny... jest przy kompie... robi cos.. patrzy na tego bota.. chuj ze sie uczy/ oglada film/ slucha muzyki/ gotuje ... rozni ludzie maja rozne priorytety i z czego innego maja satysfakcje.. chcesz graj recznie jesli masz z tego satysfakcje.. grajac na 200 lvl wbijajac 1 lvl na pol godziny ... baw sie dobrze ... gram na bocie mowie jasno i smiale.. ale nie zostawiam bota na nocki.. nie zostawiam bota jak wychodze z chaty... bota mam wtedy kiedy korzystam sam osobiscie z kompa... proste...

Nie mam nic przeciwko takiemu graniu, ale jak ktoś wychodzi i boci to już jest trochę przesadne...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sloow Pią Gru 02, 2011 1:46 pm

Ej dobra tak jest bylo i bedzie. Jak sie nie podoba nikt Cie przeciez nie trzyma. I kazdy bedzie bocil i albo sie z tym pogodzisz albo sorry...

Sloow

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kamiru Pią Gru 02, 2011 1:54 pm

Sloow napisał:Ej dobra tak jest bylo i bedzie. Jak sie nie podoba nikt Cie przeciez nie trzyma. I kazdy bedzie bocil i albo sie z tym pogodzisz albo sorry...

Dzieciaku naucz się czytać ze zrozumieniem...
Kamiru
Kamiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sloow Pią Gru 02, 2011 1:56 pm

Nie poprostu delikatnie Ci zasugerowalem ze chuj mnie obchodzi czy to uwazasz za przesade czy nie bede robil co mi sie zywnie podoba i chuj Ci do tego, malo chuj na to poradzisz. Teraz kumasz ? Widze ze trzeba pisac wprost

Sloow

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

CJ Forum :: Inne :: Kosz

Pozwolenia na tym forum: